За Access Bars®

Какво представлява метода “Аксес Барс®” (Access Bars®)?
 
“Аксес Барс®” (Access Bars®) е метод, който е създаден от Гари Дъглас в началото на 90-те години на XX век. Базовата същност на метода се състои в третирането на 32 енергийни точки, които се намират в областта на главата и които са свързани с различни аспекти на човешкия живот. По време на една сесия “Аксес Барс®” (Access Bars®) фасилитаторът докосва нежно тези точки, в определена последователност, с цел да се освободи електромагнитния заряд, свързан с определени мисли, вярвания, идеи и нагласи, които се явяват ограничаващи за съответната област от живота на конкретният човек и които му пречат да разгърне цялостния си потенциал.
 
Методът “Аксес Барс®” (Access Bars®) не е просто нов метод за работа с тялото. Независимо дали вече сте опитали всичко от алтернативните методи или пък досега не сте имали досег с нито един такъв метод, в това обучение всеки ще открие нещо ново и полезно за себе си.
 
“Аксес Барс®” (Access Bars®) ни предоставя една различна гледна точка за живота, като ни позволява да променим всичко онова, което не сме успели да променим досега и да създадем всичко онова, което сме желали да създадем в живота си, като прави това по един различен начин, в сравнение с всички познати методи и го прави с една голяма лекота.
 
В рамките на обучението по “Аксес Барс®” (Access Bars®) всеки участник ще получи две сесии и ще направи две сесии на друг участник. Ръководството, което ще получите ще ви е от помощ да усвоите протоколите за работа с “Аксес Барс®” (Access Bars®), в това число и да научите 32-те енергийни точки, които се намират в областта на главата, а също така да усвоите правилната позиция на ръцете, както и останалите „инструменти“ на метода “Аксес Барс®” (Access Bars®).
 
Понастоящем “Аксес Барс®” (Access Bars®) се практикува в повече от 170 страни по света. Този метод се прилага в голям брой области, в това число от психотерапевти в рамките на психологическата помощ, която те оказват на клиентите си, а така също и от учители, мениджъри, треньори, социални работници, лекари и хора на изкуството, като инструмент с чиято помощ се подпомага разгръщането на пълния потенциал на учениците в училищата, на служителите в дадена фирма, на професионалните атлети и т.н.
 
През последните 25 години стотици хиляди хора имаха възможност да преживеят, с помощта на “Аксес Барс®” (Access Bars®), онова, което обичайно хората наричат „чудеса“, но до което можем да имаме достъп, ако прилагаме в живота си инструментите на “Аксес Барс®” (Access Bars®).
 
Готови ли сте да разширите нивото на избора и възможностите, които са на ваше разположение?
Разработен от