Трансформиращо Изцеление®

Човешките същества представляват една цялост, съставена от тяло, съзнание, емоции и енергия. В момента, в който една от тези съставни части навлезе в състояние на дисбаланс, ние преживяваме това като физическо заболяване, като ментална дисхармония, като депресивни мисли, като емоционални терзания и болка, а също така и като и енергийно изчерпване и като сломен дух.
 
Всяка болест или заболяване се дължи на блокаж в една от тези четири съставни части на цялостната ни същност. Точно както един музикален инструмент, който не е настроен, възпроизвежда дисхармонични звуци, по същият начин, нашата цялост, състояща се от тези четири съставни части, реагира на нарушенията и на дисхармонията в енергийният поток. За да си възвърнем цялостното здраве, силната си енергия, ясните си мисли и позитивното си емоционално състояние, е необходимо да се освободим от тези блокажи и да възстановим баланса и хармонията, така че енергията да може отново да тече свободно.
 
Успешното и трайно изцеление изисква изчивстване на блокажите на всички нива – в тялото, в психиката и в енергийната ни структура. Методите и техниките, които ще усвоите по време на обучението по Трансформиращо изцеление, ще ви позволят да подкрепяте клиентите си в процеса на освобождаването им от техните блокажи, така че да могат да постигнат изцеление, трансформация и вътрешна хармония, по един бърз начин. Това обучение ще ви даде нужната база за успешната ви практика като фасилитатор по Трансформиращо Изцеление, благодарение на която вие може да сте в помощ и в подкрепа, по един професионален начин, на клиентите си, в техния себеизцелителен процес.
 
Едно изумително, променящо живота обучение, изпълнено с любов и приемане, което в същото време ви предизвиква и ви подкрепя да се превърнете в това, което наистина сте.
 
Във всеки един момент от живота си ние стоим на прага на едно ново начало!