Mindfulness Based Inner RePatterning® - 24-26 Април 2020

СЕРТИФИКАЦИОНЕН ТРЕНИНГ ЗА ФАСИЛИТАТОРИ

 ПО

МАЙНДФУЛНЕС БАЗИРАНО ВЪТРЕШНО ПРЕМОДЕЛИРАНЕ

Mindfulness Based Inner RePatterning®

24-26Април 2020 г.

Обучението е предназначено както за специалисти, така и за хора неангажирани професионално в помагащите професии. Участниците в обучението ще получат сертификат за Mindfulness Based Inner RePatterning® фасилитатор от създателя на метода Таня Принс.

Системата тяло-ум има огромни възможности за самоизцеление. Ако си порежете ръката не е необходимо да разбирате защо сте си порязали ръката, за да я излекувате. За повечето хора всичко, което трябва да направят, е да подкрепят естествените механизми за самоизцеление на тялото като почистят порязаното и оставят тялото да направи това, което знае най-добре – да се самоизцели.
Същото се отнася и за емоционалните рани и за емоционалното изцеление – с помощта на този метод се активират естествените механизми за себеизцеление на тялото и на психиката, като по този начин помагаме на клиента да успее да достигне до онова състояние на възстановяване и регенериране, което да възстанови усещането му за безопасност. Това се постига, като с помощта на метода Mindfulness Based Inner RePatterning® се задава намерение (инструкция) за себеизцеление, след което, следвайки протокола, създаден от Таня Принс, клиентът бива воден през една лесна за усвояване и изпълнение последователност, стъпка по стъпка в процеса на себеизцеление.

Разработен от