Обучения

Трансформиращо Изцеление®

Човешките същества представляват една цялост, съставена от тяло, съзнание, емоции и енергия. В момента, в който една от тези съставни части навлезе в състояние на дисбаланс, ние преживяваме това като физическо заболяване, като ментална дисхармония, като депресивни мисли, като емоционални терзания и болка, а също така и като и енергийно изчерпване и като сломен дух.

Нади Йога

Нади йога е практика, с несложни движения и асани, която се практикува по такъв начин, че оказва благотворно въздействие върху всяка част на тялото и води до усещане за вътрешна хармония и радост.Това е една мека и неинтензивна форма на йога.

Лу Йонг Дао Те Ки

Лу Йонг Дао Де Ки е китайска и тибетска енергийна практика за здраве и дълголетие. С практикуването на тази медитация в движение се възстановява хармоничната циркулация на енергията в тялото, което води до възстановяване на физическото и психическото равновесие.

Дервиш йога

Дервиш йога произлиза от древните традиции, които интегрират тялото, ума, емоциите и духовността.Тази практика ни учи да се вслушваме във всички измерения на нашата същност, в другите хора, в природата и в най-дълбоката ни духовна същност.