Какво е трансформиращото изцеление?

Какво представлява трансформиращото изцеление?
 
Трансформиращото изцеление е една уникална система, която комбинира в себе си едно голямо разнообразие от доказали се във времето методи и техники, с които можем да работим с тялото, с енергийната система, със съзнанието и с емоциите. Този високо ефективен инструментариум за изцеление е съчетан в допълнение и с дълбокото разбиране за функционирането на човешката енергийна система, на човешкото тяло и на човешкото съзнание.
 
За да изчистим емоционалните, умствените и енергийните блокажи от системата си, в това обучение ще бъдат преподадени голям брой техники за емоционално освобождаване, за „препрограмиране“ на подсъзнателните ни себесаботиращи програми, а също така и техники от НЛП и коучинга, които да ни отворят към нови възможности и в допълнение, техники за работа със сянката и за процесна работа, с цел да бъдат изцелени всичките ни рани от миналото и да се постигне енергийно хармонизиране.
 
Значима част от това обучение ще включва също и целево насочените форми на работата с Дъха, с подкрепящата я работа с тялото, които са мощен инструмент за изчистване и реструктуриране на ума, което пък води и до изчистване, както на физическо, така и на емоционално и на енергийно ниво. Допълнителните методи, които ще бъдат съставна част на това обучение включват – креативни процеси, визуализация, медитация и още много.
 
Трансформиращото изцеление се основава на разбирането за цялостността и свързаността между тялото, ума и душата, като структурата му е научно базирана, използвайки най-новите прозрения на невронауката.